skyblueirina МаркизатА- златен минзухар
Аз съм : Драгоценни камъчета оставих : 6344 В този свят съм : Маркизата По душа съм : пазителка на тайни Думите ми в злато са... : 6415 Реверанси : 149 Довя ме вятърът тук на : 21.08.2008
| Заглавие: в бяло Чет 23 Окт - 15:36:39 | |
| В приказки стари, отдавна забулени в прах и тъма живеят обречени, странни и вречени непознати за Вас същества... В своя далечен, загадъчен свят от всичко навън те са скрити, и вратите към мястото приказно с плащ от вятър покрити.
Там еднорозите в бяло препускат свирепи, красиви, изящни летят над кристални води, измили годините прашни. Там в бяла мъгла се спотайва Зората омаяна, спряла от вечност, а Залеза също замрял я изпива с поглед от своята далечност.
И белите рози пред тяхната обич прекланят се с тиха усмивка и сълзи роса се отронват - изпълват езерото графитено с тиха въздишка. И белите облаци спират прегърнали нежно върха на скалата от бели гранитени камъни - не бива да спират целувка една до Зората.... ***
Преметнала плащ изтъкан с нежно сребристо до синьо сияние на страж там се скита владетелка скрита от подлост и хорско дихание и вплела природни стихии в косите- ще пази вратата незнайна и скрила звездопад чуден в очите- ще следва мечтата омайна.
И там ще се слеят небето с водата, и там ще се рее гласа на тревата, и там ще изгаря без пламък реката, и там ще блестят цветя в позлата, и призрачно бели грифони гнездата с обич неземна ще свият безсънни, и уморено Времето спряло ще легне в трона под водите бездънни.
По граница бяла до болка, нереално неземна Зората облечена в бяло ще се слее със Залеза в цвят невиждан, непознат дори за самото Начало. Страната неземно красива завинаги скрила таз приказка дивна ще бъде спасена когато напусне страната сразена, владетелка синя от Него с обич пленена. |
|
Боримир лорд Протектор
Аз съм : От Запад : Драгоценни камъчета оставих : 1089 Събраха се години : 133 След първия дъх на : 13.11.1890 В този свят съм : ДЪХ По душа съм : ИМАГИНЕРЕН Думите ми в злато са... : 1087 Реверанси : 51 Довя ме вятърът тук на : 22.10.2008
| Заглавие: Re: в бяло Чет 23 Окт - 18:02:07 | |
| КРАСИВО, ЖАЛКО Е ЧЕ Е ИЗМИСЛИЦА |
|
Тя дух свети
Аз съм : Драгоценни камъчета оставих : 2099 В този свят съм : светулка По душа съм : череша Думите ми в злато са... : 932 Реверанси : 55 Довя ме вятърът тук на : 06.08.2007
| Заглавие: Re: в бяло Чет 23 Окт - 20:39:38 | |
|
Мисля, че би писала страхотни приказки... |
|
skyblueirina МаркизатА- златен минзухар
Аз съм : Драгоценни камъчета оставих : 6344 В този свят съм : Маркизата По душа съм : пазителка на тайни Думите ми в злато са... : 6415 Реверанси : 149 Довя ме вятърът тук на : 21.08.2008
| Заглавие: Re: в бяло Чет 23 Окт - 21:47:34 | |
| |
|